Domov arrow O nas

SpletniNaslov.si - pravi naslov za spletne strani

Inženiring biro Marinko d.o.o.

Streliška ulica 8, 1000 Ljubljana

tel: 01/432-72-38 fax: 01/432-72-58 gsm: 041/330-473Zakaj izbrati nas?

Spletna stran mora biti za obiskovalca prijazna, zanimiva in pregledna. Velikokrat naročniki to delo prepustijo neizkušenim ali cenovno zelo ugodnim rešitvam. Ne nasedajte zgodbam o spletnih straneh za 200 EUR. Instantne rešitve brez dobrega sodelovanja med naročnikom in izvajalcem lahko pripeljejo do spletnih strani, ki prinašajo več škode kot koristi.

SpletniNaslov izdeluje spletne strani v skladu z zadnjimi dognanji na področju spletnih rešitev. Poleg všečnega oblikovanja poskrbimo tudi za kvaliteto, ki se kaže v enostavnosti in preglednosti spletne strani, pravilnem delovanju in prikazu v spletnih brskalnikih.

V primeru, da vaša spletna stran potrebuje samostojno gostovanje, vam pomagamo vam izbrati ponudnika gostovanja, ki bo ustrezal vašim zahtevam in potrebam. 

SpletniNaslov.si je del podjetja Inženiring biro Marinko d.o.o. , ki s svojo 15 letno tradicijo predstavlja garancijo za kvaliteto in izdelavo rešitve v skladu s pričakovanji. Ves čas pri spletnih rešitvah - v prvi fazi predvsem za lastne potrebe - uporabljamo najnovejše trende in spoznanja.

 

 

SpletniNaslov.si - pravi naslov za spletne strani

tel: 01/432-72-38 fax: 01/432-72-58

Cening kontakt